Autonieuws
Zundapp onderdelen voor jouw oldtimer 

Zundapp onderdelen voor jouw oldtimer 

Ben je een fan van oldtimer bromfietsen? Deze fascinerende voertuigen zijn nog altijd populair. Zo is Zundapp bijvoorbeeld een Duits bedrijf dat in het begin van de twintigste eeuw werd opgericht. Zij produceerden – en produceren – niet alleen bromfietsen, maar ook andere voertuigen als vliegtuigen en auto’s. Zelfs naaimachines behoren tot de producten die dit bedrijf fabriceert.

Zundapp was vooral bekend in de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. Vooral in de jaren ‘70 kwamen er veel nieuwe modellen uit van de enorm bekende 517 serie. Tegenwoordig kun je nog steeds op deze modellen rijden. Doordat deze bromfietsen wat verouderd zijn, kan het zijn dat je wel eens nieuwe Zundapp onderdelen nodig hebt. Ook deze zijn nog steeds verkrijgbaar.

Zundapp 517 onderdelen

Het bekendste model van Zundapp is toch wel de 517, waar wel 21 types van geproduceerd zijn! Doordat het bouwjaar van de meeste van deze types rond de jaren ‘70 ligt, is het vrijwel vanzelfsprekend dat deze oldtimer eens in de zoveel tijd nieuwe onderdelen nodig heeft. Zo kun je er veilig mee over de weg blijven rijden, maar kun je toch de vintage uitstraling bewaren door de speciale Zundapp onderdelen zoals een nieuwe accu, banden of koppelingen. Ook kun je wat leuke extra’s toevoegen of er wat meer je eigen draai aan geven door te kiezen voor flitsende kappensets of handvatten.