Veiligheid
Het in gebruik nemen van kartonnen dozen

Het in gebruik nemen van kartonnen dozen

Niet alleen zal het transporteren van producten veiliger verlopen. Ook zullen de klanten het zeer waarderen als het product op de juiste manier aankomt, heel en onbeschadigd. Hiervoor zijn de kartonnen dozen in het leven geroepen. Maar welke dozen heb je eigenlijk nodig?

Juiste afmeting is het belangrijkste van allemaal

Uiteraard kunnen we het groot uitpakken met de grootste dozen die op de markt zijn gebracht. Alleen is dit natuurlijk niet de juiste oplossing. Het product zal dan alsnog schuiven in de doos waardoor kans op schade aanwezig is. Let er dus goed op welke afmeting je gaat gebruiken voor het product wat vervoerd moet worden.

Gebruik vulling om het zo veilig mogelijk te vervoeren

Even snel inpakken en het zo spoedig mogelijk vervoeren is wat een ondernemer het liefst ziet. Echter is de kans dan een stuk groter dat er schade komt en dat wil je zien te voorkomen. Gebruik hiervoor dan ook geschikte vulling om het schuiven te minimaliseren in de doos. Verpakkingenzo.nl beschikt over een ruim assortiment aan kartonnen dozen maar ook vulling. Daarnaast kan je hier de dozen in diverse afmetingen en kleuren bestellen. Het prettige is dat vrijwel iedere doos op voorraad ligt en dus snel verzonden kan worden. Dit betekent dat je geen vertraging zult krijgen met het vervoeren van jouw producten. Wil je een grote oplage bestellen? Kies er dan voor om een offerte op te vragen.