Tuin
Container huren Tilburg

Container huren Tilburg

Wil je een container huren Tilburg? Een verbouwing kost al geld genoeg. En natuurlijk steek je de centen liever in je nieuwe aanbouw, tuin, badkamer of dakkapel, dan in het slopen en afvoeren van afval. Regelmatig kiezen klussers en doe-het-zelvers voor ritjes naar de plaatselijke milieustraat met de aanhanger, en laten ze zich afschrikken door de kosten voor het huren van een bouwcontainer. Onterecht, want zo’n container voor de deur heeft toch écht vele voordelen. Wij hebben ze voor jou en andere klussers even op een rijtje gezet.

Laten we beginnen met een hele voordehand liggende kostenpost; het transport van de afzetcontainer naar de plek van de klus. De diverse beschikbare containers variëren in grootte van 2,5m3tot aan 40m3en derhalve heeft elk containerverhuurbedrijf een wagenpark met meerdere vrachtwagens om de containers te vervoeren. Aan elke rit die de vrachtwagen maakt zitten kosten verbonden zoals diesel, onderhoud en afschrijving. En vergeet niet, elke container die bezorgd wordt, moet ook weer opgehaald worden. Dat zijn dus twee ritjes per container!

Geen aanhanger nodig

Allereerst heb je voor een ritje naar de milieustraat een aanhanger nodig. En het liefst een flinke. Die heeft niet iedereen standaard in de garage staan. Huren kan uiteraard, maar daar zitten al kosten aan verbonden. Een bouwcontainer wordt voor je neergezet en opgehaald. Daar heb je verder niks voor nodig. Zelfs geen trekhaak.

Meer ruimte

En dan huur je een aanhanger, dump je er een oude douchecabine in, wasbak erbij en dan zit hij al vol! Kun je wéér gaan rijden. Gelukkig is een bouw- en sloopafvalcontainer een heel stuk groter. Zo kun je tenminste doorwerken.