Fitness
WAHOO

WAHOO

Wahoo Fitness is een relatief nieuwe speler in de sportfitness niche en is vooral bekend in de 2 verschillende categorie├źn; fietsen en hardlopen. Het is de meest innovatieve technologische geavanceerde fietstrainer die op het internet te vinden. Een een van die producten is de Wahoo Kickr fietstrainer.┬á

De Wahoo Kickr fietstrainer

De Wahoo Kickr fietstrainer is erg goed, licht en redelijk betaalbaar. Het is licht, mooi en klein en volgens de experts een goed alternatief voor de duurdere optie Tacx. Daarnaast is de Kickr is geruisloos en erg krachtig en hierdoor ideaal om binnen korte tijd beter te worden.

De Wahoo Kickr Core is een trainer die duurder is, maar het is perfect om binnen te trainen met Zwift of een andere applicatie. De Kickr Core heeft een vermogen van 1800 Watt en kan maar liefst een helling tot 16% nabootsen.

Ook zit er een vermogensmeter bij die met een nauwkeurigheid van 2% meet. Deze meter past ook op fietsen met schijfremmen als fietsen met velgremmen. Ook de steekas werkt prima met deze Kickr Core.

Zo kost een Wahoo als snel meer dan 1000 euro, maar de Core versie valt hier nog ruim onder. Het is een direct drive trainer waarbij je eigenlijk de achterwiel uit de fiets kunt halen en direct op de trainer vastgezet wordt. En dat maakt het interactief trainen nog leuker.

Zo zal je achterband niet snel meer verslijten en je plaatst het direct op de Core trainer. Het is namelijk erg simpel en je krijgt er geen cassette bij zoals bij de andere versies. Deze zul je dan wel apart nog bij moeten kopen.